Uutisia läheltäsi – missä ikinä oletkin

Paikkauutiset muuttaa tapamme lukea uutisia. Sovellus näyttää uutiset lähelläsi – tai maailmalla.  Etusivu näyttää eri uutistuottajien tärkeimmät uutiset ympärilläsi tai missä tahansa paikassa, jonka uutisia haluat lukea. Kirjoita vain osoite.

Voit lukea uutisia ympäri maailmaa eri kirjoittajilta. Tutustu tapahtumiin, seuraa kunnallispolitiikka tai lue viimeisimmät urheilu-uutiset. Kartan avulla löydät juuri ne uutiset, jotka koskettavat sinua ja sinulle tärkeitä paikkoja.

Paikkauutisten uutisia tuottavat eri toimijat, kuten paikallisehdet, kunnat tai  lähitoimittajat – myös sinä voit ryhtyä sellaiseksi. Paikkauutisten lähitoimittaja välittää mielenkiintoisia uutisia ympäristöstään ja itselle kertoo tärkeistä asioista.

Lähiuutiset koneellasi ja taskussasi

 • Locationews toimii pöytäkoneilla, padeilla ja puhelimilla.

 • Eri julkaisijat löytyvät helposti yhdestä paikasta.

 • Voit muuttaa hakutulosta asettamalla aluerajauksen ja voit matkustaa nopeasti lukemaan uutisia maapallon toiselta puolelta.

  Siirry palveluun

Optimoitu mobiilikokemus

 • Locationews on rakennettu erityisesti mobiililaitteille.

 • Automaattinen paikannus näyttää uutiset haluamallasi säteellä.

 • Aikatoiminto antaa sinun palata menneeseen aikaan ja lukea vanhoja uutisia.

Lataa iOS-sovellus

Tehokas työkalu julkaisijalle

Locationews tarjoaa tehokkaan julkaisukanavan kaikille, joilla on paikallista sanottavaa.  Julkaisusi tavoittaa entistä suuremman yleisön ja sitä kautta saat mainostuloja*

Locationews soveltuu perinteisille mediatoimijoille, kuten paikallislehdille ja sanomalehdille, mutta niiden lisäksi myös esimerkiksi kunnille ja  kansalaisjournalisteille. Kuka tahansa voi olla kansalaisjournalisti – vaikka sinä.

Yritykset voivat luoda Locationewsiin maksullisia Business Storyja, eli yritystarinoita – yritystarina on tehokas keino tavoittaa paikallinen asiakaskuntasi.

Näin julkaiset Locationewsiin

 •  Kirjaudu sisään Locationewsin julkaisupaneeliin

 •  Paina Omat julkaisut ja Luo uusi julkaisu

  Voit kirjoita lehtesi tiedot ja lisää logo sekä teemaväri. Voit käyttää joko olemassa olevaa lehteäsi tai luoda aivan uuden lehden. Muista laittaa osoite julkaisusi kotipaikkaan.

 • Jos sinun lehdelläsi on WordPress-sivusto, voit ladata pluginin Lataukset-osiosta

  Pluginin avulla voit julkaista uutisia suoraan WordPressin kautta. Asenna plugin Lisäosaksi ja löydät Locationewsin julkaisutyökalun. Artikkelisi siirtyvät Locationewsiin kun painat “Julkaise”

 • Tai klikkaa Omat uutiset ja Kirjoita uusi uutinen

  Laita uutiseen otsikko, leipäteksti ja pääkuva. Halutessasi voit laittaa muitakin kuvia juttuun, jolloin voit linkata ne esimerkiksi verkossa olevasta kuvagalleriastasi. Valitse sopiva kategoria. Muista laittaa uutisellesi sijainti!

 • Valmista tuli! Mene osoitteeseen www.locationews.com ja lue kirjoittamasi juttu.

*Tulossa alkuvuodesta 2018.

Ryhdy julkaisijaksi

Yhteystiedot

Locationews Oy

Kontutie 24 B 8

70620 KUOPIO

Finland

Markus Sjöberg

CEO

markus.sjoberg at locationews.com

+358 50 325 3220

Julius Koskela

COO

julius.koskela at locationews.com

 +358 50 438 5516

Aleksi Sjöberg

Head of Development

aleksi.sjoberg at locationews.com

+358 50 5511 558

Hape Haavikko

Software Architecturer

Antti Luokkanen

Head of Client Solutions